logoFentimans






  Cuba Libre


Benodigdheden

- Collinsglas
- Maatbeker
- Roerstaafje


  Ingrediënten

- 8-tal ijsblokjes
- 4,5 cl Bacardi rum
- 1 flesje Fentimans Curiosity Cola
- 2 limoenpartjes
 
Bereiding

Neem een met ijsblokjes gevuld collinsglas en voeg de bovenstaande ingrediënten toe, Pers de limoen en serveer met een roerstaafje.
Garneer met een limoenpartje en serveer met een roerstaafje.
 


 


  CC Sweet & Sour


Ingrediënten

- 4.5cl scotch whisky
- 1cl kaneelsiroop
- 1cl versgeperst citroensap
- Fentimans Curiosity Cola

  Bereiding

Doe de ingrediënten in een mixglas met ijsblokjes en shake. Giet de cocktail met behulp van een zeefje in een longdrinkglas. Voeg ijsblokjes toe en Fentimans Curiosity Cola. Werk af met een kaneelstokje en stukje tijm.