Ons unieke, eeuwenoude Botanische brouwproces ontrafeld...

Sourcing the finest botanical for Fentimans drinks

Inkoop

De verrukkelijke en exclusieve smaakervaring begint met het zoeken naar de allerbeste natuurlijke ingrediënten ter wereld.

EN WAT WE PRECIES MET DIE INGREDIËNTEN DOEN, DAT MAAKT ONZE DRANKJES JUIST ZO SPECIAAL...

  • Smaakcreatie

    • Wij controleren elk ingrediënt op geur, smaak en gevoel...
    • Wij weigeren ingrediënten die niet aan de hoogste normen voldoen
    • Wij gebruiken rauwe ingrediënten voor de smaak van elk drankje
    • Onze smaakcreatie-expert voegt water, ethanol en ingrediënten toe aan een vat en controleert dagelijks de ingrediënten
    • Smaakextractie heeft plaatsgevonden wanneer onze smaakexpert dit aangeeft en dit wordt handmatig getest
  • Botanisch Brouwen

    • Drie geheime ingrediënten worden toegevoegd en aan de kook gebracht om smaken te vermengen
    • Laten afkoelen en gist toevoegen
    • Wanneer het brouwproces begint, infuseren we met gember
    • Het infusieproces duurt minimaal zeven dagen en er wordt elke twaalf uur geproefd
    • Als de gist zijn werk heeft gedaan, laten we de botanische basis afkoelen en rijpen om smaak te verkrijgen
Fentimans bottles on the line

De smaak en botanische basis worden geïnfuseerd vóór de carbonisatie.

Water en natuurlijke bietsuiker worden toegevoegd voordat de carbonisatie koolzuur toevoegt aan de vloeistof.

"Het is pas klaar, wanneer het klaar is."

-Meester smaakmaker-

Fentimans Cherry Cola on production line

EN DAT IS BOTANISCH BROUWEN!

Pasteurisatie verlengt niet alleen de levensduur van onze dranken; het verhittingsproces speelt ook een rol bij de versmelting van de verschillende essentiële oliën, botanische extracten en smaken.

Het resultaat is een afgeronde, soepele en gebalanceerde smaakervaring.

Een meerfasig proces van botanicals tot fles, met als resultaat een voortreffelijke smaak in elke Fentimans-drank.